sâmbătă, iulie 27, 2024

Pepsi sau Coca Cola?

Pepsi sau Coca Cola
De fiecare dată când am avut ocazia am spus că Pepsi este mai bun decât CocaCola, este părerea mea și nu îmi este rușine să o afirm. O să și motivez, Pepsi mi se pare mai bun deoarece are un gust mai dulce decât cealaltă băutură, are mai multe combinații și vine mereu cu diferite concursuri pentru fani.
CocaCola mi se pare mai clasică, nu atât de dulce ca Pepsi dar este și ea foarte bună în zilele toride de vară, mai ales dacă băutura răcoritoare este și rece. Nu spun nu, beau și CocaCola, dar când este să aleg dintre cele două băuturi aleg Pepsi. Ca un vechi consumator, pot spune că este o diferență mare între cele două, cei care beau știu la ce mă refer, pot deosebi CocaCola de Pepsi oricând.
Cel mai mult îmi place să beau Pepsi Twist, combinația dintre lămâie și băutura răcoritoare este chiar reușită, apropo de astfel de combinații, îmi place foarte mult și Ciuc Radler, mai mult decât Bergembier Lemon, o să scriu mai multe despre asta într-un viitor articol, poate chiar pe acest blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *