sâmbătă, iulie 27, 2024

Emisiunile cu vedete

Emisiunile cu vedete

Salutare prieteni, vreau să scriu astăzi câteva cuvinte despre viața vedetelor în general și cea a vedetelor din România, sunt diferite oarecum pentru că în România nu toate sunt ok, la noi se fac fel de fel de activități prostești și aiurea. Sfatul meu pentru cei care regizează astfel de mizerii este să se lase de treaba asta și să caute repede alt loc de muncă, sunt joburi foarte ok și bine plătite precum tâmplărie pvc, apropo de acest job, am niște prieteni care o duc foarte ok de pe urma acestui job.

În România sunt foarte multe vedete, iar foarte multe persoane care se cred vedete chiar dacă nu ai auzit niciodată de ele, este doar acest sictir și această greață pe ei care o prind toți când sunt prea băgați în seamă, este că în viața de zi cu zi, nu doar la TV. Am văzut pe vremea când încă mă uităm la televizor, acum am renunțat la acest prost obicei pentru că am realizat că nu mă ajută la absolut nimic și este doar o pierdere de timp, timp pe care-l pot folosi în altfel de activități care pot fi mai productive sau mai interesante pentru mine și pentru mini-cariera mea de om de online, dacă mă pot numi așa, foarte multe emisiuni care aveau doar un singur obiectiv, să-i filmeze peste tot pe anumite persoane, de dimineață până seară stat cu camera pe ei și văzut orice activitate normală pe care orice om o desfasoare, cum ar fi: spălatul pe dinți, dușul de dimineață și cel de seară, micul dejun, prânzul și cina, ieșitul în oraș ori mersul la muncă sau școală, etc.
O idioțenie mai mare ca asta nu am putut să văd, nu mi-a dat să văd. Frate, când faci duș sau alte activități intime, trage niște jaluzele să nu-ți mai vadă lumea fundul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *