duminică, aprilie 28, 2024

Fenomenul Nicusor de la Braila

Nicusor de la Braila este un personaj consacrat in mediul virtual, zeci de filmulete cu acesta fiind postate pe diferite retele de socializare. Aceste filmultele s-au raspandit foarte repede in randul populatiei din Romania, acesta devenind o vedeta a internetului si a Romaniei de fapt.

In urma filmuletelor raspandite pe Youtube si Facebook, actorul Mihai Bendeac a inceput sirul usor scene ce imita comportamentul lui Nicusor de la Braila in anumite situatii. Aceste clipuri au fost difuzate in cadrul unei emisiuni de divertisment in care activeaza actorul. In urma difuzarii la televizor a scenelor in care Mihai Bendeac il imita pe Nicusor de la Braila, cel din urma a beneficiat de o mare deschidere spre un public si mai numeros decat cel avut deja.

Toata Romania a aflat cine este Nicusor de la Braila, un om al strazii care munceste cu ziua intr-o piata din orasul sau. In videoclipurile in care apare pe internet, Nicusor adreseaza cuvinte obscene, face lucruri ciudate, o data chiar si-a dat foc la barba, pentru a ii amuza pe cei din jurul sau si pe cei care vor vedea respectivele videoclipuri. In momentul de fata, acest personaj numit Nicusor se poate lauda ca este una dintre cele mai celebre persoane din Romania.

Fapt surprinzator este si ca au aparut mai multe produse in zecile de magazine online cu tricouri, breloace sau diverse produse care au fata acestui personaj sau diferite citate spuse.

Este oare o vedeta a noastra, a romanilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *