sâmbătă, aprilie 27, 2024

De ce sunt atat de apreciate tractoarele John Deere?

Tractoarele John Deere sunt unele dintre cele mai apreciate pentru lumea agricola, a constructiilor si mai sunt folosite si pentru transportarea materialelor grele. Nu este deloc de mirare ca acest brand este atat de cunoscut si apreciat. Calitatea si durata lunga de viata a utilajelor agricole produse sub marca acestei companii au facut ca John Deere sa fie principalul nume de pe piata atunci cand vine vorba despre astfel de solutii pentru fermieri.

Daca iti doresti sa achizitionezi un tractor si te-ai gandit la cele de la John Deere, ai facut una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face vreodata pentru afacerea ta. Acestea te vor ajuta sa-ti duci la bun sfarsit toate planurile in materie de munca a terenului si nu vor percepe costuri mari pentru mentenanta.

IPSO Agricultura este compania care detine o gama larga de utilaje agricole John Deere, ideale pentru femierii la inceput de drum, dar si pentru companiile mari care activeaza in domeniul agricol.

Tipuri de tractoare de vanzare

Inainte de a achizitiona un astfel de tractor, trebuia sa ai in vedere anumite aspecte ce iti vor face decizia de alegere mult mai usoara si totodata vei intelege de ce tractoarele John Deere sunt atat de speciale.

  • Tractoarele industriale nu sunt construite pentru agricultura, fiind utilizate mai mult in industrii grele. De cele mai multe ori ele sunt folosite in constructii, fiind foarte fiabile pentru un santier.
  • Tractoarele agricole sunt creeate pentru orice fel de ferma, fiind o masinarie indispensabila pentru agricultura. Doar ca si ele sunt de doua feluri: exista tractoare universale dar si tractoare specializate. Ele sunt folosite in general pentru recoltare, sapat, semanat si multe alte activitati specifice lucrari pamantului.
  • Tractoarele rutiere au avantaj fata de restul tipurilor de tractoare. Ele pot fi circula si pe drumurile publice, deoarece sunt folosite cel mai des pentru a transporta marfa grea.

Alege utilajele agricole in functie de suprafata fermei

Suprafata fermei este unul dintre punctele cele mai importante dupa care trebuie sa te raportezi cand vrei sa achizitionezi un tractor de la John Deere. Daca ferma ta nu se intinde pe o dimensiune mare, atunci nevoia unui tractor ultra-performant nu este atat de mare. Un criteriu pe care trebuie sa-l aiba in vedere fiecare fermier care intentioneaza sa achizitioneze astfel de utilaje trebuie sa fie si dimensiunea terenului care urmeaza sa fie lucrat cu ajutorul acestor tehnologii.

Cand vorbim despre o ferma de mici dimensiuni, se intelege de la sine ca vei avea nevoie de tractoare de mai mici dimensiuni, nefiind nevoie de cel mai performante si noi modele de tractoare. Ca sa intelegi la ce ma refer, pentru o suprafata de 15 ha, un tractor John Deere de 60 CP va realiza cu succes activitatile necesare pentru ceea ce ai nevoie.

Cei ce detin o ferma mult mai mare sunt intr-un fel obligati sa se orienteze spre tractoare ce au o putere mai mare. Este de la sine inteles acest lucru. Se poate lucra si cu un tractor mai mic, dar timpul de lucru va fi mai mare, iar productivitatea nu va fi dusa la cel mai inalt nivel.

De ce sa alegi brandul John Deere?

Pe langa ca sunt unii dintre cei mai cunoscuti producatori de tractoare de pe piata, John Deere este apreciat si pentru calitatea utilajelor agricole. Cand depui timp, bani, dar mai ales pasiune, esti constient de faptul ca trebuie sa ai doar materiale si utilaje de calitate pentru ati creea o imagine fata de cei ce iti apreciaza munca.

Partea cea mai buna este ca poti sa verifici online fiecare utilaj de care ai nevoie. Poti gasi utilaje de orice fel iti doresti, pentru ca afacerea ta sa ajunga la un alt nivel.

Achizitionarea unui tractor este un pas foarte important atat pentru tine, cat si pentru afacerea ta. Probabil esti nou in domeniu sau nu ai cunostiintele necesare pentru a face alegerea potrivita. Iti recomand sa te consulti cu un specialist in domeniu, mai ales la inceput, pentru a te putea indruma si pentru a evita eventualele probleme ce apar pe parcurs.

Tractoarele de la John Deere au intrat in atentia fermierilor datorita puterii lor si calitatii net superioare fata de alte utilaje de pe piata. Pe langa cele spuse mai sus, acestea au o durata de functionare indelungata si desigur, poate fi dotat cu elemente suplimentare.

Esti agricultor, ceea ce inseamna ca natura este aliatul tau. Tractoarele de la John Deere sunt si sustenabile, fiind blande cu mediul inconjurator. Alege responsabil cu ajutorul unui specialist in domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *