duminică, aprilie 28, 2024

Curtea perfecta pentru copilul tau

Curtea perfecta pentru copilul tau
Pentru cei mici, cel mai bun spatiu si loc in care acestiasa creasca, sa se educe si sa dezvolte armonios este fara urma de indoiala la casa, nu neaparat la tara, dar ar fi folositor ca locuinta dumneavoastra sa detina o curte mare in care acestia sa alerge, sa se joace si sa expire un aercurat. Trebuie sa stiti ca unui copil ii este mult mai folositor sa se joace cu un alt copil, nu neaparat o sora sau un frate, astfel el invata sa imparta sicu altii jucariile si lucrurile pe care el le are.
Parintii care au o situatie financiara buna ii pot face un adevarat loc de joaca copilului daca stie sa organizeze curtea, astfel iesirile in parc sau in diferite locuri de joaca nu vor mai fi o povara dupa o zi de munca obositoare. O curte poate detine tobogane gonflabile, obligatoriu o bicicleta pentru a dezvolta activitatea motorie si echilibrul celui mic, o minge, dar si alte jucarii care sa-i puna indemanarea si dexteritatea la incercare. Privitul la televizor sau jocurile pe calculator nu facdecat sa-l faca pe cel mic sa se simta singur, sa traiasca intr-o lume virtuala si sa il priveaza sa descopere adevaratele bucurii ale vietii.
Evolutia tehnologiei nu a facut numai lucruri bune, ci si fac din copii nostri sa comunice mai mult pe cale virtuala decat fata in fata,iar acest lucru dezvolta timiditatea si lipsa reactiilor cand sunt pusi sapoarte o discutie reala, cu o persoana fizica, care simte, vorbeste si aregesturi. Tehnologia ar trebui integrata productiv in viata celor mici si ar trebui sortata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *