sâmbătă, aprilie 27, 2024

Avantajele unui corp bine lucrat

corp bine lucrat

In adolescenta baietii incep sa isi dea seama ca modul cum arati inseamna destul de mult pentru fetele din jurul lor, iar acest lucru ii motiveaza sa se apuce serios de sport. Pentru unii, acest inceput este foarte benefic si simbolizeaza inceputul de drum a unui adevarat sportiv pasionat de corpul sau si de sanatatea proprie. Sa ai grija de tine si sa lucrezi pentru a arata din ce in ce mai bine nu poate fi decat un lucru foarte bun, dar nu toti pot face asta pentru ca odata cu trecerea timpului vor aparea plictiseala, oboseala si perioade mai putin productive care ii fac pe unii sa renunte. Cine reuseste sa treaca peste aceste aspecte, poate ajunge la rezultatele visate.

Pe langa faptul ca un corp bine lucrat atrage fetele, acest lucru te ajuta foarte mult sa stai departe de anumite boli provocate de mancarea proasta sau de supraponderalitate. Baietii trag tare la sala mai mult pentru primul avantaj, dar celelalte lucruri benefice vin si ele, chiar daca nu sunt un obiectiv pentru cel care munceste pentru corpul sau.

Desi multi dintre cei care ajung sa aiba un corp de invidiat sunt criticati de invidiosii care nu pot egala aceleasi performante, acestia continua sa traiasca sanatos si sportul devine o obsesie pentru ei. Ce trebuie retinut este faptul ca nu doar sportul te defineste si te face sa arati exemplar, ci si mancarea pe care tu o consumi zi de zi te ajuta sa fii un atlet adevarat.

Rezultatele necesita foarte multa munca, iar un sportiv care arata exemplar trebuie mereu laudat pentru ca in spatele acelor muschi sta extrem de multa munca pe care nu toti sunt in stare sa o depuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *