Timeline: Inventions – un joc de cultura generala

Sa lamurim inca de la bun inceput un lucru, acest joc nu doreste sa revolutioneze in nici un fel sfera jocurilor de societate  dar ramane distractiv si educativ in acelasi timp putand fi jucat atat de catre copii cat si de adulti ( mai ales la un paharel … cu masura )

Timeline: Inventions este un joc de carti in care fiecare carte reprezinta o inventie. Jucatorii primesc un numar de carti in mana iar scopul este acela de a ghici anul inventiei. Primul jucator care reuseste sa puna pe masa toate cartile pe care le detine in mana, in ordinea corecta a anilor, este desemnat castigator.

Cutia cu care vine jocul este foarte atractiva, fiind metalica, iar capacul prezinta artwork-ul ( cu o usoara influenta de de steampunk ) in relief. In total, in cutie, vor fi 109 carti de inventii din cele mai vechi timpuri si pan a in zilele noastre.

Carticica de reguli explica foarte bine regulamentul si desi nu e nimic complicat are cu toate acestea cateva exemple cum si in ce fel se joaca.

Ca incheiere va pot spune ca este un joc usor de invatat si mai ales portabil, numai bun pentru o mica petecere unde va starni tot felul de glume si tachinari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.