theQ Camera – Pozele tale direct pe retelele sociale

Toata lumea foloseste o retea sociala, fie ca e vorba despre Facebook, Twitter sau chiar Youtube si fiecare dintre noi adauga continut despre noi si viata noastra: poze, filmulete sau citate. Daca esti o persoana care adauga destul de des poze pe retelele sociale, am gasit o camera foto pe placul tau.

theQ Camera este o camera foto care urca pozele pe Facebook chiar dupa ce le faci, prin intermediul tehnologiei 3G. Daca te grabesti si n-ai timp sa descarci pozele de pe camera pe calculator ca mai apoi sa le pui pe Facebook, theQ Camera te scuteste de acesti pasi.

camera-theQ-sharing-instant-retele-sociale

Atunci cand faci o poza cu theQ Camera, aceasta este stocata in platforma theQ LAB, unde poti sa salvezi pozele pe care le faci, sa distribui sau sa editezi poze de pe orice dispozitiv.  theQ Camera poate posta instant pe Facebook poza pe care ai facut-o, daca setarea este facuta in theQ LAB.

Aceasta camera sociala are si alte caracteristici care o recomanda. De exemplu, camera compacta de 5MP este 100% impermeabila si are o lentila cu unghi larg care combina sticla si plasticul pentru rezistenta la socuri.  De asemenea, camera are un flash LED care te ajuta sa faci poze atunci cand lumina naturala este slaba.

theQ Camera are un pret de 200 de dolari si va fi disponibila de luna viitoare. O puteti comanda de pe siteul oficial – daca faceti precomanda, transportul este gratuit (nu stiu daca si international sau doar in SUA).

sursa poze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.