Star Wars Downunder – Fan Made Film

Se pare ca saptamana asta avem multe stiri si articole despre Star Wars. De exemplu, am aflat ca in urma cu aproape 10 ani era o competitie pentru fanii care isi faceau propriile filme “Star Wars related”. Asa am descoperit si Star Wars Downunder – un film de 30 de minute facut de un fan australian.

Star Wars Downunder este o poveste fantastica despre cei rai, cei buni si cei insetati. Avand in vedere ca majoritatea actorilor sunt australieni, o sa vedeti cateva doze de bere prin film. Ah, filmul este disponibil integral pe Youtube si daca aveti o jumatate de ora disponibila, vi-l recomand.


sursa video

Scenariul a fost facut de Bryan Meakin si Michael Cox si regizat de ultimul dintre acestia. In film apar destul de multe efecte CGI care sunt cel putin decente (pentru un film vazut in cinematograf).

sursa: swdufanfilm.com
sursa: swdufanfilm.com

Aparent acest proiect a fost filmat pe film de 35mm si contine personaje realizate cu CGI cat si alte tehnici VFX. El s-a vrut a fi o incercare de a castiga competitia numita “Star Wars Fan Film Awards” doar ca dupa 10 ani (cat a durat producerea filmului), competitia nu mai exista. Cu toate acestea, Michael Fox a pus filmul integral pe internet si a fost primit foarte bine de fanii seriei de filme Star Wars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.