Roland Emmerich da un reboot francizei Stargate

stargateNu stiu ce parere aveti voi, dar eu sunt extrem de entuziasmat atunci cand primesc vesti bune in legatura cu serialele mele preferate. Unul dintre acestea este Stargate, cel care a pornit de la filmul din 1994 fiind urmat apoi de 3 seriale diferite: Stargate SG-1, Stargate Atlantis si Stargate Universe dar si de inca 2 filme: Stargate: The Ark of Truth si Stragate: Continuum.

Intr-un interviu despre noul Independence Day, care probabil va aparea in 2016 si nu 2015 pentru ca se incearca convingerea lui Will Smith de a reveni in partea a doua, Roland Emmerich – producatorul primului film Stargate dar si al unor filme Sci-Fi destul de cunoscute (zic eu) – 2012, Independence Day, Godzilla, The Day After Tomorrow a anunta ca va exista o noua serie de filme din franciza Stargate! Aparent sunt discutii pentru un reboot al francizei Stargate si pentru inca 3 filme!

Din pacate, a trecut prea mult timp de la ultimul film sau serial Stargate deci nu vor putea fi folositi aceiasi actori. Cu toate acestea, eu sper la niste aparitii ale lui Richard Dean Anderson, Amanda Tapping, Cristopher Judge sau Ben Browder in rolurile lui O’Neal, Samantha Carter, Teal’c sau Cameron Mitchell.

sursa poza: http://blog.aschnabel.bplaced.net/

3 comments

  1. Cred ca faza cu StarGate e cea mai buna veste care am primit-o vreodata in materie de filme. Mi-au placut toate, chiar si Universe devenea din ce in ce mai interesant si mai fain…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.