Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12INVBK Inverter

Nu exista foarte multe modalitati prin care se poate modifica locuinta cu un minim de efort. Probabil ca atunci cand va ganditi la a modifica ceva la apartament pentru a-i mai da un pic de stil, va ganditi automat la renovari sau zugraveli. Insa exista si metode mai simple de imbunatatire a aspectului interior al locuintei. Cateva chiar la indemana, care pe deasupra mai ofera si avantajul utilitatii. Un exemplu perfect este aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVBK Inverter, care nu numai ca schimba radical aspectul ambiental, dar ofera si avantaje precum racirea sau incalzirea rapida a camerei.

geekblogDesigur, majoritatea ati crede ca un aparat de aer conditionat nu poate ofer prea multe. In schimb, acest produs pune la dispozitie cateva functii interesante. In primul rand, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVBK Inverter dispune de functiile de ventilare si incalzire. Pe langa acestea, merita amintite si functiile de Auto-Restart, atunci cand e cazul, sau de Sleep, care este un mod de functionare pe timp de noapte.

Cea mai buna oferta pentru Heinner HAC-12INVBK Inverter

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVBK Inverter reprezinta o piesa importanta din gaam electronicelor acestei marci, pentru ca impune prin designul nou, proaspat si minimalist, care atrage imediat privirea si care, pe langa utilitate, scoate in evidenta si nevoia factorului estetic la electronicele pentru locuinte.

Culoarea neagra, lacuita cu aspect lacuit este, desigur, demna de mentionat. Insa, mai sunt necesare cateva completari pe partea de functionabilitate. Facand parte din clasa de energie A, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVBK Inverter are un consum de cel mult 840 W si o capacitate de racire de 12000 BTU.

Pret si alte detalii pentru Heinner HAC-12INVBK Inverter

In mod cert, acest produs este unul silentios, fapt care contribuie si mai mult la factorul calitativ al aparatului, iar raportul pret-calitate este unul avantajos.

Caracteristici generale
Capacitate de racire (BTU): 12000
Clasa de energie incalzire: A
Clasa de energie racire: A
Tip filtru: 4 in 1
Inverter: Da
Putere consumata la incalzire (W): 600
Putere consumata la racire (W): 840
Telecomanda: Da

Functii
Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Sleep/Night mode: Da

Specificatii tehnice
Greutate unitate interioara (kg): 8.5
Dimensiuni unitate interioara (mm): 843 x 270 x 212
Culoare unitate interioara: Negru
Zgomot unitate interioara (dB): 54

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.