Remee Lucid Dreaming Mask – Controleaza-ti visele

Vazusem ieri un articol interesant despre “ce-ai face daca ai putea sa-ti controlezi visele” insa nu i-am dat prea multa importanta. Azi dimineata insa m-am documentat si am ajuns la concluzia ca un geek ca mine n-ar putea sa traiasca fara asa ceva. E vorba despre masca pentru vise lucide numita Remee. Multa lume vrea sa-si controleze visele iar eu sunt unul dintre ei. Prin intermediul mastii remee, poti intra intr-o stare de vis lucid (lucid dreaming) si iti poti controla visele. Ceea ce trebuie sa stiti ca nu o sa se intample peste noapte ci prin antrenament si determinare.

Ma gandesc serios sa-mi cumpar o astfel de masca, singura mea intrebare ar fi: ce faci daca esti intr-un cosmar, nu ar face experienta una si mai neplacuta? Puteti face o precomanda pe siteul lor (95$ + 15$ taxa de transport) ceea ce nu e mult deloc.

One comment

  1. Experienta mea legata de visarea lucida a pornit ca o reactie de aparare la cosmaruri. A inceput in adolescenta, atunci cand am inceput sa constientizez ca grozaviile din cosmaruri nu pot fi reale. De unde rezulta ca visez. Am devenit astfel lucida in vis si mi-am impus sa ma trezesc. La inceput nu a fost chiar usor, insa in timp am reusit sa imi construiesc mecanisme. A devenit suficient sa imi adun fortele si sa ma misc fizic ca sa reusesc sa ma trezesc din orice cosmar. De atunci am avut foarte rar cosmaruri si oricum am avut la indemana “solutia”, trezirea, care devinise foarte usoara in situatii critice. Am avut multe vise lucide de atunci, de data asta frumoase, uneori foarte frumoase, in care am invatat sa zbor sau sa controlez in anumite doze unele actiuni, construind cumva constient continutul viselor. Acum fenomenul a inceput sa ma preocupe la modul foarte serios, citesc doua carti pe tema asta grozave. Tin un jurnal de vise in care observ in timp recurentele, elementele care imi pot sugera ca visez. N-am facut progrese mari, dar perseverez :). Deci – go for lucid dreaming, geek! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.