Reclame pe Instagram incepand cu 2014

Cu o zi in urma, Instagram a ajuns la 150 de milioane de utilizatori activi si potrivit unui interviu dinĀ The Wall Street Journal, directorul pentru operatii business – Emily White a afirmat ca incepand din 2014, Instagram va fi capabil sa vanda reclame. E adevarat ca Facebook a mentionat inca de anul trecut ca are planuri pentru monetizarea serviciului instagram insa afirmatia lui Emily White este prima afirmatie directa despre acest subiect.

ID-10089138-reclame-instagramInstagram a fost cumparata de Facebook anul trecut si a castigat, intre timp, inca 100 de milioane de utilizatori, 20 de milioane din luna iunie a acestui an pana in prezent. Nu se stie data exacta incepand cu care Instagram va afisa reclame si nu stim nici actorii mari care ar fi interesati.

In urma cu cateva saptamani, Emily White a purtat discutii cu cei de la Ford, Whilliams-Sonoma si Coca-Cola, dar directorul pentru operatii business al Instagram a afirmat ca este vorba de a face bani pe termen indelungat, fara presiuni pentru viitorul apropiat.

Nu stim cum ar putea arata reclamele de pe instagram, dar unele voci spun ca ar putea fi integrate in modulul de cautare al aplicatiei sau pe pagina “Discover”. Emily White a afirmat si ca advertiserii sunt interesati ca unele poze de pe Instagram sa aiba un link direct catre produsul cautata de pe siteurile lor.

“Man Taking Photo With Mobile Phone” Image courtesy of [adamr] / FreeDigitalPhotos.net

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.