G.I. Joe: Retaliation a fost amanat pentru martie 2013

Bai frate si chiar asteptam sa vad continuarea filmului. Trebuia sa apara pe 29 iunie anul acesta insa a fost amanat pentru 29 martie 2013 pentru a-l face 3D. Americanii sunt dezamagiti si arata cu degetul spre europeni pentru ca-i considera vinovati din cauza declaratiei celor de la Paramount:

” vom face o treaba buna si-l vom transforma in 3D pentru ca am vazut cum aceasta tehnologie poate imbunatati succesul filmului la nivel international“.

Aceasta veste a venit ca un soc si pentru cei de la Hollywood, avand in vedere ca Paramount a cheltuit o gramada de bani, avand si o reclama in cadrul Super Bowl-ului din acest an dar si pentru ca inceput campania de reclame oputdoor. Daca ne uitam in trecut, cei de la Paramount au avut noroc cu amanarea “The Shutter Island” a lui Martin Scorsese si se bazeaza pe 2 lucruri acum.

1) Succesul filmelor 3D la nivel international.

2) Lansarea filmului in luna martie, la fel ca The Hunger Games, pentru ca primavara ar fi cel mai bun moment de a lansa un film.

Mna, ce putem sa facem decat sa asteptam filmul de 125 milioane $ pana pe 29 martie 2013. G.I. Joe: Retaliation este facut de John Chu si ii are ca actori, printre altii pe Bruce Willis, Channing Tatum si Dwayne “The Rock” Johnson.

G.I. Joe: Retaliation Trailer

sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.