Ramai des fara baterie? Ia-ti un acumulator extern

O data cu venirea caldurii, pana si un geek se ridica de la calculator si iese la o plimbare. Cu toate astea, cu siguranta n-o sa-si uite acasa telefonul mobil, mp3 playerul, tableta sau orice alt gadget care-i face viata mai usoara. Partea urata, parca opusul vremii frumoase de afara este ca, de cele mai multe ori, gadgeturile raman des fara baterie.

Ce putem face daca ramanem des fara baterie?

Sa zicem ca smartphone-ul este un gadget pe care-l avem des in buzunar atunci cand ne plimbam. Ascultam muzica si folosim conexiunea de date pentru a intra pe Facebook, sau pentru a trimite mesaje prin Whatsapp. Toate aceste aplicatii nu fac altceva decat sa foloseasca intens telefonul mobil si sa-i consume rapid bateria. De aceea, e indicat sa-ti cumperi un acumulator extern. Ca un geek ce sunt am stat putin si-am gasit o chestie care-mi place foarte mult. Este vorba despre un acumulator portabil solar care se incarca si prin USB.

Acumulatorul solar, power bank 10000 mAh are o baterie de tip Lithium si are un panou solar monocristalin. Deci il poti incarca si prin USB dar si prin energie solara.

Pe langa asta, acumulatorul solar are doua iesiri deci poti incarca doua gadgeturi in acelasi timp – foarte util daca nu iesi la plimbare singur sau daca mai ai si-o tableta pe langa smartphone-ul din dotare.

Nu stiu ce-as putea sa va spun mai mult despre acumulatorul extern. Este o chestie atat de simpla dar foarte utila pentru cei care au gadgeturi. Produsul vine cu mufe pentru toate tipurile de telefoane si gadgeturi si este la fel de mic ca si telefonul mobil, ceea ce-l face extrem de portabil.

Data viitoare cand ramai fara baterie, scoate acumulatorul solar power bank 10000 mAh din buzunar si pune-l la incarcat. O sa poti asculta muzica, intra pe Facebook sau folosi gadgetul din dotare asa cum vrei fara sa fii nevoit sa te intorci acasa pentru a-l pune la incarcat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.