Fa precomanda pentru World of Warcraft Mists of Pandaria

Cu siguranta sunt o gramada de geeki care joaca World of Warcraft si care sunt la fel de entuziasmati ca si mine pentru ca de acum se poate face precomanda la noul expansion: World of Warcraft Mists of Pandaria. Pentru cei care nu stiu prea multe lucruri despre Mists of Pandaria:

World of Warcraft: Mists of Pandaria este al 4-lea expansion pack anuntat de Activision-Blizard pentru MMOG-ul WOW, titlul urmand sa introduca o noua rasa jucabila, Panderen, si o noua clasa, Monk. De asemenea, Mists of Pandaria va include noi zone, precum Jade Forest si Wandering Isle. Necesita versiunile anterioare instalate World of Warcraft, The Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm si un cont Battle.net pentru a fi jucat.

Mists of Pandaria spulbera misterul ce acoperea un continent pierdut, care este redescoperit in urma evenimentelor din World of Warcraft: Cataclysm. Este vorba despre pandaren, o rasa intalnita in WarCraft III, care devine acum jucabila. Level cap a crescut acum la 90, iar Blizzard anunta noi quest-uri, dungeons, scenarii, moduri challenge, etc. sistemul pet va fi revizuit si va include si batalii.  Noi scenarii PVE vor fi introduse si harta de 41 de talente va inlocuita cu una in trepte la fiecare 15 level-uri.

  • Noua rasa jucabila, Pandaren.
  • Noua clasa de personaje jucabila, Monk: stapaniti secretele artelor martiale pandaren si va alegeti rolul in lupta: healer sau tank.
  • Pet Battle System: in acest nou mini-joc tactic, provocati pet-urile altor jucatori si vedeti cine este regele sau regina campului de batalie.
  • Level cap 90: invatati noi vraji si noi tehnici, descoperiti zone necunoscute si challenge-uri de continut inedit.
  • Noile zone: explorati luxurianta Padure de Jad, periculosul pisc Kun-Lai, si alte regiuni exotice ale Pandariei concepute pentru personaje de nivel mare.
  • Scenariile: va aliati cu prietenii pentru a atinge un scop comun, de exemplu, apararea in fata unei invazii de monstri.
  • Challenge Modes: castigati recompense de prestigiu in acest nou mod dungeon in care va fi incercata determinarea si capacitatea de coordonare.
  • Talent Calculator: personalizati-va personajul ca sa-l adaptati stilului vostru de joc prin sistemul de talents revazut si imbunatatit.

In Romania, puteti face precomanda la jocul World of Warcraft Mists of Pandaria de pe eMag.ro sau Altex.ro. Jocul este disponibil in 2 variante, cea BASIC dar si in varianta Collector’s Edition::

Iata cateva poze din noul joc World of Warcraft Mists of Pandaria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.