Echipamente moderne ce ajuta la pierderea greutatii

O proportie  mare din oamenii acestei planete se confrunta cu problema greutatii prea mari. Aceasta pare sa fie una dintre probleme fundamentale ale omului modern. Printre diete care mai de care mai trasnite, programe de antrenament excesiv de grele, pastile de slabit, suplimente alimentare si metode de detoxifiere a organismului, se regasesc si cateva tipuri de echipament care pot grabi procesul de slabire.

Mingea medicinala este construita dintr-un strat gros si puternic de cauciuc si este umpluta cu aer. Este folosita, in principal, pentru cresterea in putere intrucat cere miscari rapide si explozive. Aruncand mingea in perete ori unui partener, unii atleti isi antreneaza rapiditatea si corectitudinea reflexelor dar mingiile mai pot fi folosite si pentru antrenarea coordonarii mani-ochi. Rapiditatea cu care se intretin aceste exercitii fac metoabolismul mai rapid iar arderea de calorii se realizeaza intr-un timp mult mai scurt.

Clopotele Kettle  nu sunt niste clopote ci greutati in forma sferica ce au atasate de ele un maner. Au fost folosite in secolele IX si XX de catre practicantii de culturism dar si-au recapatat din popularitate la inceputul anilor 2000. Scopul utilizarii lor este de a gasi slabilitate si echilibru intrucat masa lor este distribuita inegal. Pentru stabilizare este necesara utilizarea tuturor muschilor ,clopotele fiind perfecte pentru un antrenament general, nu unul focalizat pe o anume grupa de muschi.

Greutatile suspendate sunt compuse din greutati (ce pot varia in functie de preferinta utilizatorului) suspendate de un cablu. Exista mai multe variatii ale acestui tip de echipament, greutatile putand fi ridicate tragand de cabluri fie din pozitie de sezut, fie din picioare. Miscarile implicate in antrenamentul cu un astfel de aparat sunt de impingere, tragere sau rotire, avantajul fiind ca mai multe miscari pot fi facute la un singur aparat. In functie de greutatea aleasa, dificultatea antrenamentului poate sa creasca ori sa scada. Dezavantajul pe care acest aparat in are fata de echipamentele de mai sus este costul mult mai ridicat.

E bine de retinut ca indiferent de echipamentele pe care le folositi, de cele mai multe ori, este indicat sa folositi un supliment natural care sa ajute la detoxifierea organismului. Multe persoane au declarat ca sunt extrem de multumite de Zeopur, un supliment ce are in compozitia sa Zeolith si extract de ceai verde (10:1). Gasiti detaliile despre Zeopur, facand click pe poza de mai jos.