De la Need4Speed la jocuri online cu masini

Am zis de atatea ori ca sunt un geek si ca ma atrag jocurile online. Ca si in cazul filmelor din categoria Science Fiction, jocurile pe care le-am tot jucat pana astazi nu sunt neaparat din categoria high-end, adica nu solicita PC-ul sau laptopul si cerintele lor pot fi extrem de scazute. Facand comparatia cu filmele SF, am vazut pelicule din categoria blockbuster dar si filme cu buget mic, tocmai pentru ca mi-a placut scenariul sau pentru ca juca un actor cunoscut.

Ma gandesc ca lucrurile astea pot caracteriza cu adevarat un geek, care este este o persoana ce apreciaza filme cu buget imens dar si cele promovate la festivalul Sundance. In acelasi timp, un geek se joaca Need For Speed, dar cand e in pauza de munca mai baga si joculete online fie ca sunt cu OZN-uri sau cu masinute.

Imi aduc aminte de liceu, atunci cand jucam prima data Need For Speed 2 iar detaliile grafice mi se pareau extraordinare. Poate ca, la vremea respectiva chiar erau si poate ca din acest motiv imi plac si acum unele jocuri cu masini care nu au neaparat o grafica buna, sunt facute in flash, dar care ma amuza. Poate ca sunt nostalgic cand le joc, dar asta nu inseamna ca sunt bucuros sau ca fac asta doar ca sa treaca timpul mai repede. Fac pe geekul adevarat si cumpar upgradeuri la masini, iar cand ies din peisaj ma enervez si incerc din nou.

joc-masini-police-interceptor

Sunt o persoana care joaca diferite joculete pe calculator, pe siteuri cu jocuri flash sau pe telefon / tableta. Pot spune fara nicio problema ca nu grafica jocului este ceea ce ma atrage ci gameplay-ul, povestea si amintirile pe care le am. Nostalgic sau nu, jocurile care ma fac fericit provin din toate categoriile de mai sus.

One comment

  1. Stai linistit, nu esti singur! Mie inca imi plac foarte multe jocurile vechie de la Need for Speed. Pentru mine, preferatul a fost intotdeauna NFS 3 si il joc si acum. Recent ma gandeam sa iau de la capat NFS Porshe, dar nu am avut timp. Stiu exact ce spui!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.