Cat de mult ajuta un dezumidificator impotriva mucegaiului?

Chiar daca realizam sau nu, mucegaiul este un adevarat pericol pentru sanatatea noastra. Totusi exista modalitati de a elimina acest risc din casele noastre, una dintre solutii fiind un dezumidificator pe care sa-l folositi periodic in apartamentul dumneavoastra.

Mucegaiul poate fi foarte periculos pentru sanatate, mai ales ca efectele sale nu pot fi observate cu ochiul liber. Atunci cand suntem intr-o camera cu umiditate ridicata este foarte posibil sa existe deja mucegai. Acest tip de fungi contin unele toxine care pot provoca iritatii ale pielii sau pot ajunge in plamani, infiltrandu-se in alveole si ducand la infundarea nasului, mancarimi ale ochilor si stranut. Solutia ar fi sa cumparati un dezumidificator aer.

Dezumidifactorul are in componenta sa un ventilator care trage aerul din jurul sau, aici intrand si particulele de praf cat si cel umed. Aerul este trecut prin niste serpentine metalice reci care duc la condensare si excesul de umiditate este inlaturat. Pe acelasi principiu functioneaza si aparatul de aer conditionat. Important este ca daca folositi un dezumidificator puteti scadea considerabil umiditatea din incapere.

Daca va ganditi sa achizitionati un dezumidificator v-as recomanda firma CleanAir.

Aveti probleme cu diversi poluanti, mucegai, igrasie? Pe site-ul cleanair.ro puteti gasi o solutie profesionista la problema dvs. Toate sistemele din oferta beneficiaza de Garantie 2 ani de zile, Service, Consumabile si Post-Garantie. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

Printre produsele noastre puteti gasi:

Purificator aer Heavenfresh Intelli-Pro XJ-3800, dispune de filtrare in 7 trepte, senzori pentru detectarea poluantilor si lampa uv pentru distrugere bacterii si virusi, acopera 60 m2.

Dezumidificator Trotec TTk 50S echilibreaza umiditatea din incapere. Restabileste climatul normal din casa/birou/beci/alte spatii, acopera pana la 35m2.

Alte produse: purificator aer, purificator de aer, dezumidficator, dezumidificator aer, umidificator, ionizator