Atlas – un fitness tracker cu adevarat inteligent

Compania americana Atlas va aduce pe piata un aparat pentru masurarea exercitiilor fizice care este diferit fata de ceea ce exista in momentul actual pe piata. Acest fitness tracker identifica cu exactitate tipul exercitiului pe care-l faci cat si numarul de repetari.

image source: atlaswearables.com
image source: atlaswearables.com

Cele mai multe gadgeturi din aceastea categorie sunt folosite pe post de pedometru, dar nu sunt capabile de a identifica o serie complexa de exercitii care implica miscarile bratelor. Fitness trackerul Atlas poate sa identifice tipul de exercitiu si face diferenta dintre flotari sau tractiuni.

Ca si alte gadgeturi de fitness, Atlas colecteaza datele rezultate in urma activitatii tale fizice, cum ar fi numarul de repetari si caloriile arse, dar face acest lucru fara ca utilizatorul sa fie nevoit de a fi mai mult atent la dispozitiv decat la exercitiile fizice. El se aseaza la incheietura mainii si ofera statistici despre puls, calorii arse, intensitatea exercitiului si numarul de repetari. Fitness trackerul Atlas se sincronizeaza cu o aplicatie de iOS cat si cu alte aplicatii cum ar fi Fitocracy si MapMyFitness care interpreteaza datele si ofera utilizatorului un grafic cu rezultatele personale.

Secretul este urmarirea si analiza datelor in format 3D pe care o face Atlas. Daca doriti, puteti ajuta la dezvoltarea acestui proiect si puteti face o precomanda folosind campania lor de finantare de pe Indiegogo. Pretul pentru precomanda este de 159 dolari.

sursa articol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.