Aplicatie de iPhone pentru cei care se trezesc greu dimineata

Da, recunosc. Ma trezesc destul de greu dimineata, principalul motiv fiind statul in fata laptopului pana la 1-2 dimineata. Pot sa dau vina pe programul de freelancer sau pot sa-mi instalez o aplicatie care sa ma ajute sa ma trezesc mai usor. Bine, in primul rand ar trebui sa-mi iau un iPhone pentru ca aplicatie este doar pentru iOS.

Compania de software Tiny Hearts a facut o aplicatie inteligenta pentru alarma iPhone-ului tau. Bazata pe gesturile mainilor tale, aceasta te obliga sa te misti pentru a inchide alarma telefonului. Aplicatia Wake Alarm are doar 3 setari – palmuit, intors si scuturat (traduse brutal in limba Romana). Daca esti nervos si ii dai o palma iPhone-ului tau, acesta va activa functia de snooze (merge la fel de bine daca pui palma deasupra, nu trebuie sa fii violent). Celelalte doua setari ale aplicatiei te ajuta sa te trezesti obligandu-te sa te misti.

Daca problemele tale legate de trezitul dis de dimineata nu sunt prea mari, intorcand telefonul pe partea cealalta vei inchide alarma, fara prea mari probleme.

flip wake alarm

Cei care au nevoie de incurajare, aplicatia ii obliga sa miste telefonul de cateva ori pentru a inchide alarma.

miscat telefon wake alarm

Aplicatia are un design minimalist si iti permite sa setezi 8 alarme repetitive. O poti cumpara foarte usor de pe iTunes cu 1,99$

sursa

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.