2 trailere noi pentru 47 Ronin

Chiar daca ne-am saturat sa tot vedem remake-uri si nu filme originale, nu putem spune NU unui film in care joaca Keanu Reeves si Hiroyuki Sanada (poate-l cunoasteti din Wolverine). Nu stiu cat de bun va fi filmul, va trebui sa mergem la cinema ca sa ne dam cu parerea. Pana atunci insa, au aparut 2 trailere internationale pentru filmul 47 Ronin care va aparea incepand cu data de 25 decembrie.

Efectele vizuale sunt foarte bune, dar ramane de vazut daca povestea ne va face sa-l consideram ca un film epic. Ne bucura totusi revenirea lui Keanu Reeves intr-un film de actiune – aventura. In 47 Ronin, dupa ce un warlord ucide liderul unor samurai si ii trimite in exil, 47 de razboinici jura ca maestrul lor va fi razbunat si ca poporul lor va fi din nou respectat. Alungati din casele lor si raspanditi peste tot in lume, aceasta banda de Ronini (Ronin = un samurai care nu mai are maestru, vazut de multe ori ca un mercenar) va fi ajutata de Kai (Keanu Reeves) – un ronin doar pe jumatate (metis) pe care l-au respins in trecut sa lupte intr-o lume de monstri legendari, plina de vrajitorie si groaza.

Trailer in Rusa

Regizorul este Carl Rinsch (The Gift) iar producatorii filmului 47 Ronin sunt Scott Stuber (Ted, Identity Thief), Pamela Abdy (Identity Thief, Kill the Messenger) si Eric McLeod (Mr. & Mrs. Smith, Austin Powers).

sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.