Zvonul zilei: Samsung va produce pentru Apple 75% din chipseturile A9

Se stie ca Apple si Samsung nu au tocmai relatia perfecta. In ultima vreme, procesele impotriva celuilalt au incetat sa onoreze titlurile principale in presa, dar este garantat ca relatia lor nu va mai fi la fel. Oricum, daca zvonurile se vor concretiza in fapte, se pare ca Apple inca va avea nevoie de Samsung pentru procesoarele viitoare din seria A.

Conform ultimelor zvonuri, lansarea chipseturilor A9 depinde enorm de implicarea Samsung. Se spune ca Samsung contribuie la 75% din productia acestor chipseturi Apple, unde fara indoiala, de restul se va ocupa TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company). Se mai spune ca chipsetul A9 va fi produs la fabrica companiei din Austin, Texas.

Calatoria in lung si in lat intre Apple, TSMC si Samsung este bine documentata. Pe la inceputul anului s-a zvonit ca TSMC va conduce productia de chipseturi A9, deci nu stim sigur de ce Apple ar putea sa se intoarca la Samsung. Poate calitatea si dotarile companiei TSMC nu erau destul de bune si nu atingeau standardele inalte, desi asta suna improbabil.

Afacerea TSMC este prezenta pe piata de ceva vreme, fiind responsabila de chipseturile A8 pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, deci cu siguranta compania este capabila. In orice caz, nu poate fi declarat nici adevarat nici fals ce se spune pentru moment, dar va tinem la curent pentru mai multe detalii.

www.ubergizmo.com
www.ubergizmo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.