Xiaomi lanseaza in India smartphone-ul 3G Mi 4 la pretul de 325$

La jumatate de an dupa lansarea sa in China, producatorul de smartphone-uri Xiaomi aduce Mi 4 in India. Aparatul va fi disponibil pentru vanzare in Februarie pe magazinul online Flipkart la pretul de 325$.

Mi 4 este dotat cu Snapdragon 801 quad-core, cu un procesor de 2.5 GHz, cu 3GB RAM si cu un Adreno 330 GPU, care este responsabil de performanta captarii pozelor, rivalizand cu telefoanele OnePlus One si Samsung Galaxy S5.

Singura modalitate prin care Mi 4 poate castiga in fata concurentei este cu un MIUI 6. Construit pe un Android Kit Kat, ultima versiune Xiaomi OS vine cu un look proaspat in ceea ce priveste aplicatiile importante, cu un sistem vizual de telefonie si voce interactiva, cu mai multe optiuni pentru personalizarea ecranului si pentru notificarile primite in timp ce ecranul este blocat.

Mi 4 va fi disponibil online prin intermediul Flipkart pe data de 10 Februarie la pretul de 325$; cumparatorii se pot inregistra pe site pentru a fi admisi in procesul de comanda al telefonului.

Acest telefon a fost vedeta companiei Xiaomi in 2014, si acum are incorporata ultima versiune de MIUI 6.

Mi 4 are de asemenea o camera de 13 megapixeli pentru fotografii in timp real HDR (plasata pe spate) si inregistrari video 4K, precum si o camera de 8 megapixeli plasata in fata.

Display-ul are incorporat un ecran de 5 inch Full HD, fiind protejat de stratul de sticla Corning Gorilla Glass.

In timp ce Mi 4 este dotat cu specificatii impresionante si cu o rama de metal robusta, dezamageste prin memoria sa de doar 16 GB si cu o lipsa a asistentei tehnice a operatorului 4G LTE.

In noul an, acest lucru nu presupune o miscare inteligenta din partea Xiaomi, mai ales de cand consumatorii din India au o varietate de telefoane 4G din care pot alege, inclusiv OnePlus One, care este la un pret asemanator (avand o memorie uriasa, de 64Gb), si Lenovo A6000 la pretul de 115$.

sursa: www.thenextweb.com
sursa: www.thenextweb.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.