Warmly – Aplicatia care te trezeste cu sunetul micului dejun

warmly

In ultima perioada au aparut foarte multe aplicatii care te trezesc intr-un mod inedit sau care te obliga sa faci anumite lucruri atunci cand te trezesti. Aplicatia despre care vorbim acum se numeste Warmly si este recomandata celor care se trezesc mai greu dimineata.

Daca va mai aduceti aminte, cu cateva saptamani in urma, v-am povestit despre Wake Alarm, acea aplicatie de iPhone care te obliga sa te trezesti. Warmly o sa va trezeasca intr-un mod mai …delicat.

warmly-aplicatie-trezit-dimineata

Avand in vedere ca micul dejun e cea mai importanta masa a zilei, Warmly iti ofera sansa ca tu sa te trezesti cu sunetul de bacon si ochiuri sfaraind in tigaie. Pe langa faptul ca veti dori sa va treziti cat mai repede si sa mancati micul dejun, aplicatia mai are o caracteristica interesanta. Daca punem alarma sa sune la 7 fix, aplicatia va porni cu 5 minute mai devreme si pana sa auziti micul dejun cum se face, veti fi trezit incet de sunetele naturii, ca si cum geamul ar fi deschis si s-ar auzi ciripitul incet al pasarilor. Cel mai bun mod ca sa intelegeti despre ceea ce vorbesc este sa va uitati la filmuletul de mai jos.

Aplicatia Android Warmly te trezeste cu sunetul micului dejun.

Sunetele de bacon in tigaie incep pe la 4:15.

Aplicatia poate fi gasita pe Google Play. Nu exista inca varianta pentru iPhone.

warmly-aplicatie-trezit-dimineata-info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.