Vom avea si sezonul 5 din Fringe

Chiar daca nu e o stire noua, noi ne-am inceput activitatea in urma cu cateva zile insa fiind fani ai serialului SF – Fringe, trebuie sa va anuntam si pe voi. Vom avea un ultim sezon din Fringe (5) in aceasta toamna. Cel mai probabil, sezonul va incepe in luna septembrie si va avea 13 episoade.

Ultimul sezon nu se va bucura de 2o+ episoade ca si celelalte sezoane insa cei de la FOX au ales calea aceasta din mai multe considerente. In primul rand, serialul Fringe a inceput sa primeasca ratinguri din ce in ce mai slabe, unii zic ca mai slabe decat Terra Nova (serial anulat in martie, anul acesta). Cu toate acestea, induplecati de fan base-ul de geeksi care, chiar daca s-au obisnuit cu ideea ca Fringe se va termina, vor ca totul sa se dezvaluie, actiunea sa nu fie lasata-n plop. In al doilea rand, serialul Fringe va ajunge la 100 de episoade (cu tot cu cele 13 din ultimul sezon) intrand in hall of fame-ul geeksilor care au stat cu sufletul la gura in fiecare episod.

J.J Abrams a recunoscut ca este “entuziasmat si etern dator celor de la FOX si fanilor pentru ca au facut imposibilul – posibil, Fringe va continua cu cel de-al V-lea sezon care ii va permite seriei SF sa se termine intr-un mod <<wild & thrilling>>”.

Iata un filmulet promo facut de cei de la FOX pentru sezonul 5 din Fringe

About Catalin 426 Articles
Nu sunt cel mai geek dintre geeki insa ma straduiesc :) Pasionat de filme si seriale SF, roboti si Cosplay. Mai scriu chestii personale dar mai si documentez zilnic despre bere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.