Utok lanseaza 2 smartphoneuri: Dorel si Explorer

Am apreciat de fiecare data cand o companie lanseaza un produs intr-un mod inedit. Asta se aplica si pentru cei de la Utok care tocmai au lansat 2 smartphoneuri destinate celor care lucreaza in constructii (aparent) numite Dorel si Explorer¬†(facand astfel legatura cu “Dorel” termen folosit destul de mult de romani).

De ce sunt aceste 2 smartphone dedicate celor care lucreaza in constructii? Pentru ca sunt rezistente la socuri, la praf si apa, deci ar trebui sa fie in siguranta in buzunarul celor care lucreaza din domeniu. In rest, performantele celor doua dispozitive nu sparg gura targului, la fel ca restul produselor Utok, dar sunt ieftine.

Telefoanele sunt dual sim, au un procesor dual core MediaTek 6572 la 1,2 Ghz, 512MB RAM si 4GB spatiu de stocare cu posibilitate de adaugare unui card de memorie de maximum 32GB. Pretul pentru aceste doua modele (care au fix aceleasi specificatii, doar un design diferit) este de 599 de lei. Puteti face pre-comanda pe siteul Utok.ro, telefoanele fiind disponibile incepand cu 2 februarie 2015.

utok-dorel-explorer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.