Trailer pentru noul Robocop

Hollywood-ul s-a plictisit sa vina cu idei noi si s-a apucat de remake-uri. Avand in vedere ca multe dintre aceastea sunt Sci-Fi, nu stiu exact ce parere sa am. E adevarat ca filmele originale sunt cele care raman in inima noastra dar CGI-ul a avansat in ultimii ani si nu ma deranjeaza deloc sa vad un Robocop in haine noi, cu efecte speciale mai atragatoare si cu alte explozii.

robocop-2014

Plecand de la aceasta idee, va prezint si voua trailerul pentru remake-ul Robocop care va aparea in 2014.  Dintre actorii care vor juca in acest film nu putem sa nu-i mentionam pe Joel Kinnaman, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish, Michael K. Willians, Michael Keaton, Gary Oldman, Jackie Earle Haley, Jay Baruchel sau pe Jennifer Ehle.

Noul Robocop porneste cu o situatie in care robotii americani actioneaza in Tehran, deci filmul nu este chiar un remake al originalului din 1987. E un film genial, dar actiunea din Robocop-ul din 2014, este transformata in asa fel incat sa fie mai apropiata de problemele actuale – forte de mentinere a pacii automate.

2 comments

  1. Cred ca a mai degraba cei din lumea cinema ului sunt cam depasiti si… poate chiar prea batrani…
    Eu sper ca sa mai vina si cu lucruri ceva mai inovatoare, insa e si bine sa vezi o poveste in alta varianta, asta daca vrei ceva de calitate, grafica ca sa fiu mai exact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.