Super Gadget: The Leap by Leap Motion

Astazi am gasit ceva super interesant pe Youtube. E vorba despre LEAP – o noua modalitate de a interactiona cu calculatoarele, mai precisa decat un mouse si o tastatura. Pentru prima data putem controla un calculator in 3 dimensiuni cu mainile si degetele. Nu vorbim doar despre un senzor pentru jocuri pentru ca tehnologia LEAP este de 200 de ori mai exacta decat ceea ce exista pe piata (sau cel putin asa pretind ei).

The LEAP este un gadget de dimensiunile unui iPod care se conecteaza la calculator printr-un USB. Prin intermediul sau se creeaza un spatiu 3D de interactiune si controlare a unui soft de pe laptop sau PC. E ca si cum ai intra in interiorul calculatorului si ai scoate informatia cu mainile, la fel de usor cum ai scoate o prajitura dintr-un borcan. The LEAP simte miscarile mainii si degetelor tale si le trateaza independent, valabil si pentru pixuri. Este de 200 ori mai sensibil decat tehnologia actuala touch-free. Este o mare diferenta intre un senzor care simte miscarea unei maini in aer si unul care poate face o semnatura digitala precisa dupa miscarea degetului sau pixului.

Posibilitatile sunt infinite, acest gadget poate fi folosit in aplicatii din biologie, inginerie, sisteme de operatie PC sau chiar jocuri (dupa cum se vede-n filmulet).

The LEAP este disponibil pentru pre-comanda pe siteul lor oficial pentru 82.98$ (cu tot cu transport international).

Galerie Foto The LEAP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.