Space Command – nostalgia science fiction

Sunt un mare fan al filmelor science fiction, in special celor create intre anii ’40 si ’60 (dar nu numai) cand imaginatia era limitata doar de tehnologia efectelor speciale si cu toate acestea producatorii erau destul de inventivi sa treaca peste acest obstacol. In ultimii ani am asistat la un fenomen de reciclare a filmelor SF la Hollywood si desi acest lucru nu ar trebui sa ma deranjeze sunt oarecum dezamagit de modul lor pueril de abordare. Anii au adus cu ei tehnologia necesara efectelor speciale insa scenariile au fost impanzite de clisee penibile doar pentru ca “se vinde”.

Insa se pare ca nu sunt singurul care gandeste in acest mod, astfel Marc Zicree, autor a mai multor carti si show-uri sci-fi, impreuna cu Doug Drexler,  cel care s-a ocupat de efectele speciale din Battlestar Galactica si alte legende ale genului science fiction s-au hotarat sa reinvie spiritul filmelor anilor ’50 prin proiectul numit Space Command.

Printre actorii care sustin acest proiect sunt George Takei (Star Trek), Armin Shimerman (Star Trek), Ethan Phillips (Star Trek), Robert Picardo (Star Trek), Bill Mumy (Babylon 5) si  Rachel Luttrell (Stargate Atlantis)

Pentru mai multe detalii despre acest proiect vizitati pagina de pe kickstarter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.