SONY va lansa noua tableta – Xperia Tablet S

Daca esti in cautare de tablete si ai nevoie de mai multe optiuni, SONY s-a gandit la tine si va lansa in curand o tableta noua si imbunatatita – Sony Xperia Tablet S. Reprezentantii SONY au spus ca aceasta tableta va fi diferita fata de cea lansata anul trecut (pentru ca nu a fost pe placul publicului) adica va avea multe imbunatatiri.

Noua tableta Sony Xperia Tablet S va avea un display de 9,4 inch impreuna cu o rezolutie de 1280×800 pixeli. Ecranul este de tip IPS cu tehnologie Opticontrast care ofera imagini si culori mai luminoase si mai clare. Tableta are si un invelis care ar trebui sa o protejeze de urmele degetelor. Sony Xperia Tablet S va avea un procesor quad-core Tegra la 1,3GHz, 1GB de RAM si va avea Android 4.0 Ice Cream Sandwich instalat (dar ii veti putea face upgrade la Jelly Bean). Tableta ofera un spatiu de stocare de 16GB, 32GB sau 64GB.

Printre alte caracteristici, numaram camera de pe spate de 8MP si cea din fata de 1MP. Tableta vine cu WiFi, Bluetooth 3.0, slot pentru card SD, HDMI, jack pentru casti, butoane de volum si power. Ar merita sa notam si faptul ca tableta vine cu IR blaster care iti ofera posibilitatea de a-ti incarca si alte gadgeturi prin intermediul tabletei. O alta imbunatatire este carcasa din metal care o face mai rezistenta dar si mai usoara.

Tableta Sony Xperia Tablet S va fi lansata peĀ 7 septembrie 2012 iar preturile vor fi in jurul a 400$ pentru versiunea de 16GB, 500$ pentru 32GB si 600$ pentru 64GB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.