Sigourney Weaver apare in Alien: Isolation doar daca precomanzi jocul

De cand m-am apucat de Hearthstone nu prea am mai jucat alte jocuri pe PC. Nici acum n-am terminat Borderlands 2, un joc care mi-a placut foarte mult (mai am ultima misiune, dar nici ca mai am chef). De ce va zic chestiile astea? Ca sa nu ma injurati prea tare cand o sa recunosc ca nu stiam de Alien: Isolation jocul inspaimantator care va aparea in toamna acestui an.

alien-isolation-sigourney-weaver

Actiunea din Alien: Isolation are loc la cativa ani distanta fata de ceea ce s-a intamplat in primul film Alien, dar SEGA a anuntat ca vor fi 2 misiuni ce pot fi descarcate online si care contin scene din filmul lui Ridley Scott din 1979. Personajele din acele misiuni vor avea vocile actorilor Sigourney Weaver (Ripley), Tom Skerritt (Dallas), Veronica Cartwright (Lambert) si altii, in functie de personajele cu care joci.

Ca sa ai acces la aceste misiuni, trebuie sa faci precomanda la joc de pe Gamestop. In acest moment nu exista o alta varianta.

Jocul Alien: Isolation apare pe 7 Octombrie si poate fi jucat pe Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4, si Windows.

sursa poza si video

About Catalin 426 Articles
Nu sunt cel mai geek dintre geeki insa ma straduiesc :) Pasionat de filme si seriale SF, roboti si Cosplay. Mai scriu chestii personale dar mai si documentez zilnic despre bere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.