SecretInk: Trimite e-mailuri care se autodistrug

Nu pot sa spun ca sunt un fan James Bond, dar imi plac filmele cu agenti secreti care folosesc tot felul de gadgeturi ca sa-si inteplineasca misiunea. Stiti despre ce vorbesc, nu? Masini frumoase care se transforma in avioane prin intermediul unui buton, pixuri care sunt de fapt pistoale si cel mai important telefoanele sau scrisorile care se autodistrug dupa ce asculti sau citesti mesajul.

Daca si tie ti-ar placea sa te transformi intr-un agent secret, o poti face prin intermediul serviciului SecretInk. Nu o sa ai zeci de femei frumoase in jurul tau si nu o sa conduci masini rapide, dar o sa poti trimite mesaje care se autodistrug.

secretink-trimite-mesaj-autodistrugere

Prin intermediul SecretInk, poti trimite un e-mail gratuit sau SMS unui prieten iar mesajul se va autodistruge la cateva momente dupa care a fost citit. Daca ti-e frica de NSA sau SRI ca iti urmaresc e-mailurile, folosesti SecretInk si trimiti mailuri care dispar de pe fata pamantului in cateva secunde.

selfdestruct-message

About Catalin 426 Articles
Nu sunt cel mai geek dintre geeki insa ma straduiesc :) Pasionat de filme si seriale SF, roboti si Cosplay. Mai scriu chestii personale dar mai si documentez zilnic despre bere.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Bun De Citit

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*