Secretele The Big Bang Theory: Ce nu stiai despre acest geeky show

La inceput nu m-am uitat la The Big Bang Theory. Pentru o perioada de timp. Dar când am inceput sa ma uit am fost prin si eu in vartej.  Și nu știi de ce se întampla acest lucru.

Am putea spune ca e scenariul grozav, jocul actoricesc, decorul sau faptul ca mananca mereu mancare chinezeasca. Sau am putea fi sinceri si declara ca nu stim de ce ne intriga asa tare acest film. E ca si cum ai vedea indiciul în fata ta, dar nu poti sa-l citesti.  Ziua în care aflam numele de familie al lui Penny va fi o sarbatoare.

the big bang theory

Alte secrete de care nu stiai?

  • Din cine este formata audienta lor live? Majoritatea sunt studenti ai Institutului de Tehnologie California (Caltech)
  • Actrita ce o interpreteaza pe Penny, Kaley Cuoco, nu e originala Penny. De fapt, numele caracterului era Katie si era mult mai dura.
  • Cu toate ca dr. Sheldon Cooper este un un mare fan al seriei Star Trek, si a lui Spock în principal, actorul Jim Parsons nu a vazut niciodata serialul.
  • Etaje din afara liftului sunt de fapt același decor. Este rearanjat pentru fiecare scenă în parte.
  • Sheldon poarta mereu doua tricouri, unul cu maneci lungi si unul cu maneci scurte. De multe ori culoarea tricoului e un indicator pentru starea personajului.
  • Leonard are mereu o bluza cu gluga, Raj e mereu in pantaloni de trening și sacou, iar Howard, probabil cel mai enervant personaj- dar asta arata cat de bine este jucat, in pantaloni stramti si colorati si de obicei  are un guler ce se asorteaza.
  • Cantecul cantat de Bare Naked Ladies la inceput nu este cantecul original. Acesta era „She Blinded me with science” de Thomas Dolby
  •  Cantecul foloseste versul „Autotrophs began to drool” (Autotrofii au inceput sa saliveze) Este o gluma stiintifica. Autotrof este proprietatea unui organism de a-și putea sintetiza singur substanțele organice necesare hrănirii, scop în care folosește ca sursă de carbon unii compuși anorganici, deci nu au nevoie sa manance.
  • Cu toate ca Penny reprezinta tipul stereotipic al blondei  actrita/chelnerita, ea poate sa puna un vierme in acul de piescuit, sa pocneasca pe cineva si pune toti barbatii sub masa la un concurs de baut. Nu prea stereotipic pana la urma nu?
  • Creatorul serialului, Chuck Lorre, este deseori  tinta atacurilor feministe pentru ceea ce spune prin serialele sale, si anume ca femeile sunt doar obiecte pentru sex.  In The big bang theory le avem le Amy-Farrah Fowler si Bernadette doctori in stiinta. De asemenea, mama lui Leonard este neuro-psihiatru.  Daca e cineva care cauta sex este Fowler ( jucata de un doctor real Mayim Bialik)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.