Se zvoneste ca Microsoft lanseaza Windows 9 in Aprilie 2015

Chiar daca Microsoft lucreaza la update-ul pentru Windows 8.1 asta nu inseamna ca nu au planuri mai mari cu sistemmul de operare. Specialistul IT Paull Thurrott a lansat zvonul ca Windows 9 va fi lansat undeva in Aprilie 2015 si ca Microsoft isi va face publice planurile la conferinta Build 2014 din Aprilie, anul acesta, cu un release in 2015.

ID-100131577-windows-9-2015

Din ceea ce-am citit, se pare ca Microsoft va folosi Windows 9 pentru a se departa de lucrurile pare lumea le critica la Windows 8. Nu se stiu inca modificarile importante dar Metro 2.0 din noul sistem de operare se pare ca va include un update major. Mai mult, The Verge afirma ca Microsoft se va intoarce la clasicul “Start Menu”┬ádar s-ar putea ca acest lucru sa fie introdus intr-un update suplimentar pentru Windows 8.

Se pare ca Microsoft nu e prea increzatoare in succesul Windwos 8, cel putin nu la fel ca Apple cu noul release OS X. Chiar daca vor aparea updateuri importante pentru Windows 8.1, se pare ca Windows 9 va fi lansat mai repede decat ar fi crezut unii.

sursa articol

“Metro Style” image courtesy of [Rawich] / FreeDigitalPhotos.net.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.