Aparat de aer conditionat Vortex VAC-A12A1D

Vortex reprezinta una dintre cele mai binecunoscute marci producatoare de electronice pentru locuinte (aparate de aer conditionat, aparate electronice de bucatarie si asa mai departe). Cu alte cuvinte, experienta si autoritatea acestei marci in domeniu nu poate fi contestata. Aparatul de aer conditionat Vortex VAC-A12A1D este un exemplu perfect in acest sens. Iesind in evidenta in primul rand prin designul ingenios, dar si prin caracteristicile de care da dovada, acest aparat reprezinta o piesa importanta pentru casa fiecaruia.

geekblogReferindu-ne strict la partea de design, poate fi observata in primul rand culoarea alb-metalic aleasa cu bun gust, pentru a se potrivi cu ambientul locuintei si pentru a nu iesi din tipar prea mult. Display-ul minimalist, circular, indica faptul ca aparatele Vortex au o predilectie pentru ceea ce inseamna aspectul futuristic, dar deloc teribilist in ceea ce inseamna inovatie tehnologica.

Cea mai buna oferta pentru Vortex VAC-A12A1D

Acest aparat de aer conditionat de la Vortex are o capacitate de racire de 12000 BTU, incadrandu-se astfel la clasa de racire (si bineinteles, de incalzire) A. Aceasta capacitate este cu atat mai buna, cu cat acest model nici nu are o greutate foarte mare.

Cu o masa totala de 38 kg (29 kg partea exterioara si 9 kg partea interioara) si cu dimensiuni la fel de minime pentru un astfel de aparat (760 x 540 x 260 mm – exterior si 745 x 250 x 210 mm – interior), Vortex VAC-A12A1D se incadreaza perfect in orice tip de locuinta.

Vezi pret si alte detalii pentru Vortex VAC-A12A1D

Desigur, functiile benefice ale acestui model nu se limiteaza aici. Acest aparat de aer conditionat este in plus foarte silentios si are compresor rotativ. Un avantaj este acela ca vine cu un kit de instalare inclus in pretul produsului.

Caracteristici generale
Capacitate de racire (BTU): 12000
Clasa de energie incalzire: A
Clasa de energie racire: A
Afisaj: LED
Kit instalare inclus: Da
Putere consumata la incalzire (W): 966
Putere consumata la racire (W): 1068

Functii
Tip Compresor: Rotativ

Specificatii tehnice
Greutate unitate exterioara (kg): 29
Greutate unitate interioara (kg): 9
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 760 x 540 x 260
Dimensiuni unitate interioara (mm): 745 x 250 x 210
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 55
Zgomot unitate interioara (dB): 37
Agent de racire: R410a

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.