Review: SpeedLink DRIFT O.Z. Racing Wheel

Inca nu mi-am luat carnetul de sofer din lipsa de bani si timp. Dar imi plac foarte mult cursele de masini. In ziua de azi tehnologia iti pune la dispozitie o multime de posibilitati virtuale sa iti testezi abilitatile; chiar si pe cele de sofer de cursa. E si mult mai sigur asa.

Si cum ai putea mai bine sa inveti sa conduci, decat cu un sistem special creat pentru condus. Cei de la Speedlift au creat un nou produs numit SpeedLink DRIFT O.Z. Racing Wheel, un sistem ce te ajuta sa simulezi senzatia de condus, cat mai real posibil. Dispozitivul este atat pentru PC cat si pentru PS3.

volanCat vorbesti de condus, cel mai important este controlul masinii. Iar Drift OZ asta iti ofera. Volanul e din material cauciucat, pentru ati oferi o aderenta maxima si are  ventuzele puternice, destul de stabile, chiar si la curbe bruste. Volanul este foarte mobil, permitandu-ti sa-l intorci 180 de grade.

Mi-a placut foarte mult ca intreg sistemul este profesional, de la schimbator de viteze pana la pedale – schimbarile facandu-se foarte rapid si castigi secunde pretioase, mai ales intr-o cursa importanta. De asemenea poti sa setezi cat de sensibile sa fie pedalele, ca si butoanele de pe volan de altfel. Deci daca stii ca ai piciorul greu, ar fi bine sa nu faci pedala prea sesibila; chiar daca esti intr-un mediu virtual, nici acolo viteza prea mare nu e buna.

Un alt aspect impostant la Drift OZ Racing Wheel sunt vibratiile, care pot fi setate la fel ca pedalele si butoanele. Iar daca esti impatimit al senzatiilor tari, incat sa simti cand masina din urma ta te loveste in bara din spate, le-ai da si tu la maxim ca mine. E mai real sa simti efectul de force-feedback, care la acest accesoriu de gaming, este foarte puternic.

Conectarea se face prin USB, iar cablurile ating 2m pentru volan si 1,6m pentru pedale.

Daca esti pasionat de curse si vrei sa le faci in mediul virtual cu o experienta cat mai reala, Drift OZ Racing Wheel iti poate oferi ceea ce vrei.

Mai jos il aveti in actiune

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.