Review: Smart TV Toshiba 32RL938G

Traim intr-o epoca unde apar tot fel de fel de gadgeturi destepte. Insa trebuie sa recunoastem ca viata noastra se imbunatateste datorita tehnologiei.  Un televizor destept, de exemplu, pe langa functia de televizor, mai vine cu o serie de aplicatii care mai de care. Poti sa te joci, sa navighezi pe net, sa stai pe skype si multe, multe altele.

smart tv toshiba

Un televizor destept atat ca functiuni, cat si ca pret este Smart TV Toshiba.  Imi place acest televizor in primul rand ca este mare. Adica are o diagonala de 32 de inch (81 de centimetri). Cand ma uit la un film vreau sa ma bucur de o experienta similara cu cea de la cinema. Vreau sa vad filmul pe un ecran mare. Pe langa un ecran mare, cum imi place mie, mai este si Full HD, un unghi de vizibilitate de 178 de grade (adica poti sa vezi daca esti aproape perpedicular cu televizorul, iar asta e foarte fain) si o luminozitate foarte buna (350 cd/m2) cu o rezolutie de 1920x 1080.

Smart Tv-ul de la Toshiba are Wi-fi si Wi-di incorporate si un browser de internet, precum si skype-ul instalat. Mi se pare foarte tare sa ii poti vedea pe cei cu care conversezi pe skype pe un ecran de 81 de centimetri. E ca si cum ar fi cu tine in camera. Poti sa iti instalezi ce aplicatii vrei tu.

smart tv toshiba 2Prin porturile pe care le are poti sa conectezi diverse device-uri (audio, photo, video) pentru a vedea la o calitate inalte fotografiile si video-urile tale. Si de asemenea poti sa-ti conectezi PC-ul la el.

Sunetul este foarte bun, Toshiba folosind un sistem digidal pentru redarea sunetului. De asemenea poti conecta diverse sisteme audio pentru a-ti putea creea cea mai buna experienta sonora atunci cand te uit la TV.

Pretul este convenabil pentru o asemenea bijuterie electronica, Smart TV Toshiba 32RL938G costa doar 1731 RON. Cred ca un Smart TV este buna la casa oricui, mai ales datorita tuturor facilitatilor extra care le ofera.

[WPCR_INSERT]

5 comments

  1. Azi am cumpãrat acest tv dar nu am aplicatia youtube preinstalatã in toshiba places si daca intru pe browserul web imi zice ca nu am flashplayerul potrivit instalat (eventual un sfat,ceva).Apropo de skype Vlad, ce camera web ai sau se poate folosi. Imagine tv ff. buna in rest la filmele online se blocheaza datorita ferestrelor multiple care se deschid vrei nu vrei. Am sperat,cumparând tv-ul ãsta sa mã pot dispensa de comp.

  2. am cumparat acest smart TV si nu gasesc meniul pentru conectare WiDi (wireless display). Exista asa ceva sau e doar pentru reclama?

  3. M-am interesat putin de model si din ce am gasit pe unele site-uri cica ar avea CI+. Este sigur sau nu ca are? Pe el nu scrie nimic, iar in manualul de utilizare cu atat mai putin. As vrea sa imi fac un abonament Smart Cam, insa vreau sa fiu sigura in prealabil ca e ok tv-ul pentru astfel de servicii. Multumesc!

    1. Salutare, pe siteurile magazinelor Altex si Cel.ro se specifica faptul ca are CI+. Cel mai bine trimiti un mail celor de la magazinul de unde vrei sa-l cumperi, ca sa fii sigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.