Aparat de aer conditionat Samsung AR09HSFSBWKNZE

Aparatele de la Samsung s-au detasat mereu fata de restul aparatelor electronice prin calitatea pe care au oferit-o si prin ingeniozitatea cu care sunt construite. Acest aspect se aplica si aparatelor de aer conditionat. Un exemplu elocvent este modelul de aparat de aer conditionat Samsung AR09HSFSBWKNZE. Prin ce anume iese in evidenta? In primul rand prin eficienta deosebita de care da dovada. In al doilea rand prin designul inventiv, triunghiular, care ofera posibilitatea de a aspira mai mult aer, asigurand racirea si evacuarea mult mai rapida a acestuia.

geekblogPerformanta aparatului de aer conditionat Samsung AR09HSFSBWKNZE este datorata in mare parte noii tehnologii Digital Inverter, care contribuie in principal la eficienta energetica. De asemenea, aparatul ofera posibilitatea economisirii energiei, racind aerul rapid si comutandu-se automat la modul de racire confortabila, mod care mentine temperatura dorita.

Cea mai buna oferta pentru Samsung AR09HSFSBWKNZE

Functiile de care dispune acest aparat de aer conditionat nu se limiteaza la Digital Inverter si modurile rapid/confortabil. Mai exista un mod numit Utilizator unic. Acest mod foloseste compresorul de tip BLDC la capacitatea cea mai redusa care, desigur, contribuie la aceeasi eficienta energetica de care specificam mai sus.

Ceea ce este deosebit de inovativ la acest aparat de aer conditionat este faptul ca poate fi controlat si programat de la distanta, prin intermediul unei aplicatii de smartphone. Altfel spus, puteti opri, porni sau regla aparatul de oriunde aveti acces la o retea de internet wireless.

Vezi pret si alte detalii pentru Samsung AR09HSFSBWKNZE

In cele din urma, aparatul de aer conditionat de la Samsung are si o functie de reglare a erorilor. AcEst proces de reglare si reparare se realizeaza printr-un sistem numit Smart Check, care detecteaza problemele din timp si ofera diagnostice prin intermediul smartphone-ului. Cam ca un troubleshoot la PC.

Caracteristici generale
Capacitate de racire (BTU): 8530
Capacitate incalzire (BTU): 11260
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A+
Tip filtru: Full HD 60
Inverter: Da
Afisaj: LED
Putere consumata la incalzire (W): 3300
Putere consumata la racire (W): 2500
Telecomanda: Da

Functii
Ventilare: Da
Auto Restart: Da
Dezumidificare: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: BLDC
Alte functii: Autocuratare
Smart Control (WiFi + Smartphone) Mod silentios

Specificatii tehnice:
Greutate unitate exterioara (kg): 29.5
Greutate unitate interioara (kg): 9.5
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 720 x 265 x 548
Dimensiuni unitate interioara (mm): 826 x 260 x 275
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB):59
Zgomot unitate interioara (dB): 54
Agent de racire: R410a
Altele: Indicator curatare filtru

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.