Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12INVRED

Traim intr-o perioada in care aproape toate noutatile in materie tehnologica au o prevalenta catre aspect si iesire in evidenta prin calitatile estetice. Aici ne referim atat la electronice, electro-casnice, cat si la obiecte din cu totul alte arii. Un exemplu foarte bun in acest sens il reprezinta aparatele de aer conditionat, obiecte catre care romanii devin tot mai deschisi si de care incep sa depinda. Putem lua de pilda, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVRED, care pe langa faptul ca ofera o calitate deosebita, mai adopta si un aspect inovator.

geekblogPrimul factor prin care iese in avidenta acest produs este designul deosebit. Producatorii au decis sa imbine in mod armonios culoarea rosu, cu modele florale pe care in mod obisnuit le putem vedea doar in tablouri sau pe obiectele devorative. De aceea, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVRED este mai mult decat un obiect de uz casnic, aducand un plus de rafinament locuintei.

Cea mai buna oferta pentru Heinner HAC-12INVRED

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVRED este avantajos, facand parte din clasa de energie A, cu un consum de maximum 840 W. Acest aparat dispune de o telecomanda indemanatica si de un filtru 4 in 1 care improspateaza aerul la un nivel inalt din punct de vedere calitativ. Pe langa aceste avantaje, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVRED mai dispune si de cateva functii utile.

Cateva dintre acestea sunt functia de ventilare pentru un aer mai bun, functia de incalzire, functia auto-restart, si nu in cele din urma, modul de functionare nocturna (sleep), care ajuta la economisirea energiei. Cu o capacitate de racire de 12000 BTU, acest aparat este unul perfect pentru apartament.

Pret si alte detalii pentru Heinner HAC-12INVRED

Din punct de vedere al dimensiunilor, acest aparat este unul usor, cantarind doar 8.5 kg. In plus, este un aparat silentios, cu un zgomota la unitatii interioare de numai 54 dB.

Caracteristici generale
Capacitate de racire (BTU): 12000
Clasa de energie incalzire: A
Clasa de energie racire: A
Tip filtru: 4 in 1
Inverter: Da
Putere consumata la incalzire (W): 600
Putere consumata la racire (W): 840
Telecomanda: Da

Functii
Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Sleep/Night mode: Da

Specificatii tehnice
Greutate unitate interioara (kg): 8.5
Dimensiuni unitate interioara (mm): 843 x 270 x 212
Culoare unitate interioara: Rosu
Zgomot unitate interioara (dB): 54

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.