Aparat de aer conditionat Heinner HAC-09INVRL

Acest aparat de aer conditionat marca Heinner dispune de un convertor de curent electric alternativ in curent electric continuu, fiind astfel un aparat de aer conditionat de tipul DC Inverter. Produsele din acesta gama au de regula si un invertor de recventa oscilanta (17 Hz – 120 Hz), ceea ce le transforma in produse care economisesc energia in loc sa o consume in mod inutil. Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-09INVRL este recunoscut pentru modul silentios de functionare, precum si pentru rapiditatea cu care raceste aerul din apartament.

geekblogUn astfel de aparat are mai multe avantaje care ies in evidenta imediat, si cateva care se observa abia dupa utilizarea sa pe termen lung. Unul dintre ele este raportul foarte bun pret-calitate. Astfel ca, cu un cost mediu pentru un aparat de aer conditionat (600-1200 lei), Heinner HAC-09INVRL ofera racire rapida a aerului, asortare cu locuinta, zgomot minim, economisire a energiei electrice si nu numai.

Cea mai buna oferta pentru Heinner HAC-09INVRL

Iata cateva dintre functiile benefice pe care le ofera acest aparat de aer conditionat: functia turbo (care consta in racirea rapida a aerului din locuinta), functia auto-swing (care consta in mobilizarea automata a partilor frontale ale aparatului), functia auto-restart (care consta in pornirea automata dupa pana de curent sau caderea tensiunii) si de asemenea functia sleep (de functionare pe timp de noapte, cu avantajul economisirii energiei electrice).

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-09INVRL este cu atat mai bun pentru o locuinta pentru ca are in vedere siguranta tuturor membrilor familiei. De exemplu, acest aparat are un sistem de blocare impotriva utilizarii accidentale de catre copii. In plus, sistemul de diagosticare automata a problemelor este un alt beneficiu da care dispun doar aparatele cele mai noi din aceasta gama.

Pret si alte detalii pentru Heinner HAC-09INVRL

Acest aparat nu se opreste insa aici cu avantajele. Alte doua caracteristici inca neprecizate sunt urmatoarele: aparatul poate fi programat sa porneasca dupa 24 de ore, si de asemenea, cu ajutorul telecomenzii, poate fi folosit la dezghetare.

Caracteristici generale
Capacitate de racire (BTU): 9000
Clasa de energie incalzire: A
Clasa de energie racire: A+
Tip filtru: Lavabil
Inverter: Da
Afisaj: LED
Putere consumata la incalzire (W): 631
Putere consumata la racire (W): 446
Telecomanda: Da

Functii
Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezghetare automata: Da
Dezumidificare: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Tip Compresor: Rotativ

Alte functii:
Autocuratare Mod turbo
Autodiagnosticare Functie de oscilatie automata

Specificatii tehnice
Brand compresor: Panasonic
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 715 x 235 x 540
Dimensiuni unitate interioara (mm): 800 x 280 x 190
Culoare unitate interioara: Alb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.