Review: Aparat foto D-SLR Canon EOS 650D kit 18-55 IS II

Sunt pasionat de fotografie. Nu sunt eu marele profesionist, dar imi place sa fac poze. Eu nu fac fotografii, eu fac poze. Si imi place sa fac poze care sa arate bine, nu pixelate, nu intunecate. Dar sa fie placute ochiului.

Mi-a picat, intr-o zi,pe mana un aparat Canon EOS 650D. Mi-a placut foarte mult cum am lucrat cu el si pozele ce am reusit sa le fac.

Aparatul este usor de folosit, are focalizare rapida. Am reusit sa fac instantanee in timp ce eu ma miscam sau se misca obiectul ce il fotografiam. Iar imaginea surprinsa arata perfect.

Are un blit puternic, fotografierea pe timpul noptii nefiind o problema. Blitul mai este ajutat de un senzor de 18,5 megapixeli ce scoate in evidenta culorile ce doriti sa le fotografiati, chiar si pe timp de noapte.

Camera are mai multe optiuni de fotografiere: fotografiere simpla, fotografiere in rafala sau cu timp. Fotografierea in rafala permite camerei sa surprinda pana la 5 cadre pe secunda, adica 22 de imagini JPEG sau 6 RAW.

De asemenea are si optiunea de inregistrare video. Filmele inregistrate cu EOS 650D sunt FULL HD, cu o rezolutie de 1080p. Sunt destul de multe sisteme incorporate ce te ajuta sa realizezi o inregistrare video. Auto-focusul Hibrid iti permite sa te concentrezi pe mai multe aspecte( poti sa folosesti un zoom de pana la 10x, obtinand in continuare o imagine clara).

Aparatul are si un microfon incorporat si de asemenea ai un terminal prin intermediul caruia poti folosi un microfon propriu. Uneori cand folosesi vrei sa focalizezi imaginea in timpul unui video, microfonul prin zgomotele realizate.

Aparatul Canon EOS 650D este un aparat interesant. Imaginile surprinse cu acest aparat sunt de o calitate foarte buna la o rezolutie inalta. Are o interfata tactila, foate usor de folosit, chiar si de catre neprofesionesti, asa ca mine. Optiunile video sunt formidabile, si chiar daca nu esti un Spielberg sau Affleck, macar vei avea o calitate a imaginii inalta.

La data la care am scris acest articolul, pretul era de 3,199 Lei pe One-IT.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.