Proteza bionica numai buna pentru filmul Terminator

Imi place cand caut pe Internet articole despre ultimele descoperiri din medicina si mecanica. Ma bucur sa vad ca exista oameni de stiinta si doctori care lucreaza impreuna pentru a imbunatati viata celor care au suferit accidente. Acest lucru s-a intamplat si-n cazul lui Nigel Ackland, in varsta de 53 de ani. In urma cu cativa ani el si-a pierdut bratul drept, de la cot, intr-un accident la locul de munca. Nu stiu la ce program a aplicat insa acum are o proteza bionica demna de filmul Terminator.

Lui Nigel Ackland i s-a inlocuit bratul lipsa cu o proteza bionica din fibra de carbon, 100% mecanizata. El o poate controla prin miscarile partii superioare a bratului. Numita bebionic3 myoelectric hand, proteza are in compozitia sa si parti din aluminiu si degete din aluminiu. Bratul sau robotizat se misca normal, reactionand la miscarile muschilor lui Nigel.

Prin intermediul protezei bebionic3 myoelectric hand, Nigel poate tasta la un calculator, curata legume si chiar sa se imbrace sau sa-si faca o omleta. Mai multe detalii in filmuletul de mai jos.

Galerie foto pentru bebionic3 myoelectric hand

About Catalin 426 Articles
Nu sunt cel mai geek dintre geeki insa ma straduiesc :) Pasionat de filme si seriale SF, roboti si Cosplay. Mai scriu chestii personale dar mai si documentez zilnic despre bere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.