Nest Protect – Inovatie pentru detectoarele de fum

Nu cred ca romanii au detectoare de fum in casa, sau mai bine zis, procentul asta e prea mic ca sa fie centralizat pe undeva. Multi stau la apartamente cu 2-3 camere si nu considera un detector de fum ca fiind o investitie buna. Cu toate astea, persoanele care stau la casa sau in apartament mai mari ar trebui sa se orienteze catre un detector de fum care iti vorbeste si nu doar scoate sunete enervante.

Nest Protect este un detector de fum inteligent pe care-l poti controla de pe tableta sau telefon si reprezinta un pas important pentru dispozitivele din aceasta categorie. Dupa ce este configurat, Nest Protect isi va aduce aminte in ce camera se afla si daca nivelele de fum, dioxid de carbn sau daca bateriile sunt pe terminate, el o sa-ti vorbeasca si nu o sa-ti declanseze alarme care sa-ti ofere un disconfort auditiv.

Pe langa toate astea, poti afla oricand care este situatia de acasa, folosind aplicatia pentru smartphone.

nest-protect-smartphone

Atunci cand esti in camera iar Nest Protect te avertizeaza cu privire la nivelul de fum, poti sa opresti notificarile prin miscarea mainilor sub dispozitiv. Ca o functie suplimentara, dispozitivul functioneaza si ca o sursa de lumina pe baza de senzori in timpul noptii. Nest Protect este disponibil pentru precomanda la 129$ (linkul mai sus).

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.