MaKey MaKey – Kitul inventatorului

Aici, pe cel mai bun blog geek romanesc :D, avem tendinta sa va prezentam cateva dintre inventiile care ne fac viata mai usoara. Peste cateva saptamani o sa apara si pe alte siteuri de stiri, poate si-n mass media. De aceea am lansat categoria The Next Big Thing, unde facem o incursiune prin inventiile de astazi pentru ziua de maine. In acest articol va prezint MaKey MaKey, un gadget cu-n nume amuzant insa care stie sa faca multe. De fapt, MaKey MaKey este un kit pentru inventatori prin intermediul caruia poti transforma obiecte banale in touchpads si sa le folosesti in combinatie cu internetul.

Ce poti face cu MaKey MaKey?

Asta depinde de tine. Tot ce trebuie sa faci e sa incarci un program (oarecare) pe calculator sau sa intri pe orice pagina web. Sa zicem ca folosesti o aplicatie care simuleaza un pian. Ce-ai zice daca in loc de butoanele tastaturii ai folosi ceva amuzanta..sa zicem banane!

Hai ca v-am bagat destul in ceata, uitati-va la filmuletul urmator si vedeti ce puteti face cu MakeyMakey.

MakeyMakey poate fi al tau daca ii ajuti pe inventatori cu proiectul lor de pe Kickstarter. Oricum, ei au vrut sa stranga 25,000$ iar pana astazi s-au adunat peste 360.000$, de aceea zic ca e un candidat perfect pentru The Next Big Thing!

Galerie foto MaKeyMaKey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.