Lucius Fox n-a distrus costumul cu sonar al lui Batman

Cam asa intelegem din teaser-ul Batman v Superman: Dawn of Justice care-a ajuns pe YouTube. De unde am tras concluzia asta?

La un moment-dat, in teaser apare figura cu ochii luminosi a lui Batman (Ben Affleck). Exista un singur moment in toata seria Dark Knight cand Batman isi face aparitia cu ochii luminosi, si anume in The Dark Knight Rises, atunci cand Lucius Fox (Morgan Freeman) ii construieste binecunoscutului super-erou un costum cu sonar, pentru depistarea locatiei lui Joker prin triangularea semnalelor telefoanelor mobile.

Se stie insa faptul ca la finalul filmului Lucius distruge proiectul, fiind constient de incalcarea eticii de care dadea acesta dovada. In teaser-ul noului film care va aparea peste 2 ani regasim dinnou aceeasi ochi. Oare Lucius nu a distrus proiectul? Sau daca l-a distrus, realizatoriiĀ filmului au decis sa-l readuca in poveste? Decideti singuri si spuneti-va parerile in comentarii!

Figura lui Batman - Batman vs. Superman
Figura lui Batman – Batman vs. Superman

Mai jos aveti un clip din care va puteti da seama mai bine despre ce este vorba. Desi majoritatea considera ca este un fake, imaginea pare sa fie reala.

Foto via ign.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.