iOS 8.1.3 este acum disponibil, reducand spatiul necesar instalarii update-urilor

Apple a lansat iOS 8.1.3, care pe langa alte lucruri, adreseaza o problema in legatura cu spatiul necesar instalarii de update-uri pe telefon.

Pana la acest moment, posesorii de iPhone-uri cu capacitati de stocare minine (cum ar fi modelele cu spatiu de 8GB, 16GB), sau cei care au epuizat majoritatea memoriei, au fost fortati sa-si stearga aplicatiile sau continutul media sau sa se conecteze la iTunes prin cablu USB pentru a descarca si a instala updateuri software.

Drept rezultat, noul model iOS 8 nu a fost destul de rapid precum ar fi vrut Apple.

iOS 8.1.3 reduce spatiul de stocare necesar instalarii unui update software. Apple nu arata exact cat spatiu este necesar pentru aceasta actiune, dar acest lucru are sens, atata timp cat actualizarile variaza ca marime.

De asemenea, update-ul include setul obisnuit de rezolvare a erorilor si modificarilor pentru o stabilitate si performanta imbunatatite. Acestea includ, printre altele, rezolvarea erorilor care au impiedicat pe unii useri sa-si introduca datele de logare Apple pentru mesagerie si FaceTime, adresand o problema ce a cauzat stoparea afisarii rezultatelor din cadrul Spotlight, dar si repararea problemelor care au prevenit actiuni de multitasking in lucrul cu iPad si adaugarea noilor configuratii pentru testarea educationala standardizata.

Un raport detaliat al reparatiilor de securitate incluse in iOS 8.1.3 pot fi gasite aici.

iOS 8.1.3 este al treilea patch pentru iOS 8.1 si al saselea update al companiei pentru iOS 8, de la lansarea sa din septembrie anul trecut.

sursa: www.techspot.com
sursa: www.techspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.