Incarca-ti smartphoneul cu o cafea fierbinte sau cu gheata din congelator

Ideea unui incarcator de urgenta pentru smartphone nu e deloc noua, dar asta nu inseamna ca nu se pot descoperi surse noi de energie prin intermediul carora sa faci economie si cel mai important, sa-ti poti incarca smartphoneul fix in momentul in care ai nevoie. Dintre cele mai promovate idei am putea sa evidentiem incarcatoarele solare care se pot pune pe haine, pe birou, oriunde.

Cu toate astea, un nou incarcator revolutionar va aparea pe piata, cat de curand. Numit “onE Puck”, incarcatorul nu utilizeaza o sursa de energie nedescoperita pana acum dar foloseste puterea unui motor Stirling, alimentat doar pe baza de dispartitalor de temperatura, cum ar fi o bautura fierbinte, o lumanare sau gheata din congelator.

one puck 1

Motorul Stirling nu este o tehnologie noua dar materialele folosite cat si tehnologia actuala au facut ca acesta sa fie folosit la un potential ridicat. Ideea este foarte simpla, onE Puck are doua fete si in functie de ce bautura aveti in fata in momentul respectiv, nu trebuie sa faceti altceva decat sa puneti cana cu cafea fierbinte pe partea rosie sau paharul plin cu gheata pe partea albastra. Smartphone-ul va incepe sa se incarce in mai putin de 1 minut.

Incarcatorul va fi disponibil la un pret de aproape 150$ dar daca sustineti dezvoltarea acestui produs pe Kickstarter il puteti lua cu 99$ (+10$ transportul pana-n Romania). Gasiti mai multe informatii despre produs, demo si posibilitati de cumparare cu un simplu click pe linkul catre Kickstarter.

Iata mai multe poze cu onE Puck:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.