In viitor, vaccinurile ar putea fi administrate de tantari

Nimanui nu-i plac tantarii, altfel n-am mai fi avut atatea produse care-i alunga sau ii omoara si n-am mai fi avut plase anti insecte la geamuri. Tantarii pot distribui boli atunci cand ne inteapa dar datorita unei companii americane ce lucreaza cu tineri din liceu, ei ar putea avea un scop mai bun pe planeta noastra.

Compania Provita Pharmaceuticals, care are numai angajati cu varsta mai mica de 18 ani, lucreaza la un proiect care vrea sa foloseasca tantarii pe post de seringi zburatoare care sa administreze vaccinuri. Proiectul este la inceputurile sale dar compania a facut deja o prezentare in fata FDA (Food and Drug Administration) si vor sa obtina o bursa de la Fundatia lui Bill si Melinda Gates.

tantari vaccinuri

Compania spera sa modifice genetic tantarii care sa produca si sa administreze un vaccin pentru virusul West Nile. Joshua Meier, un tanar de doar 16 ani, dar CEO al Provita a spus:

Nu putem sa modifica tantari in laboratoarele din liceu pentru ca ar fi periculos, dar avem facute planuri si idei iar urmatorul pas este un parteneriat cat si contactarea altor locatii care au asemenea locuri disponibile.

sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.