HP aduce inapoi Windows 7 “la cererea publicului”

In urma cu cateva luni am cumparat de pe eMAG un laptop HP si am fost extrem de dezamagit sa vad ca singurele drivere care veneau la pachet erau pentru Windows 8. N-am mai intalnit pana acum situatia asta si m-am indreptat spre forumurile celor de la HP unde am vazut si alte persoane extrem de nemultumite.

Se pare ca persoanele cu putere de decizie de la HP si-au reparat greseala si au inceput sa trimita e-mailuri clientilor spunandu-le ca “Windows 7 s-a intors” impreuna cu o promotie: daca alegeau Windows 7 si nu Windows 8, cumparatorii primeau beneficii de 150 de dolari. Ceea ce m-a amuzat insa a fost sloganul lor “Back by popular demand” adica la cererea publicului.

windows 7 hp

Din ce-am vazut, acest lucru este valabil doar pentru PC-urile HP si nu pentru laptopuri deci mai au de lucrat la niste aspecte. Nu stiu daca au aflat si ei ca Microsoft ar putea lansa Windows 9 in 2015, sau care este motivul pentru care s-au intors la Windows 7, dar ma bucur pentru initiativa lor.

Miscarea asta nu este chiar noua, in trecut unele companii care vindeau PC-uri si laptopuri au ales sa promoveze variantele care veneau cu sistemul de operare Windows Xp si nu cu Windows Vista.

sursa imagine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.